Krajské kolo soutěže žáků ZUŠ ČR ve školním roce 2016/2017

Kompletní informace o soutěži a VÝSLEDKOVÉ LISTINY Krajského kola soutěže žáků ZUŠ ČR VE HŘE NA SMYČCOVÉ NÁSTROJE najdete na: http://www.soutezezus.cz/

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ŽÁKŮ ZÁKLADNÍCH UMĚLECKÝCH ŠKOL ČESKÉ REPUBLIKY vyhlášené Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR pro školní rok 2016/2017

Hra na smyčcové nástroje 27. - 28. březen 2017

Organizátor soutěže:

ZUŠ Ořechov, příspěvková organizace

Místo konání:

Komenského 702/4, Ořechov 664 44

Informace k soutěži

Budova školy bude otevřena od 8. 30 hodin.

Budova Základní umělecké školy se nachází na ulici Komenského 4, Ořechov, v prostorách Kulturního centra. Bližší upřesnění polohy školy naleznete v kontaktech na webu školy.

Možnost parkování v ulici Tolarova na okraji parku sousedícího s adresou školy a v zadním traktu Komenského 702/4. Zde příjezd z ulice Jeřábkovy do ul. Pláně. Příjezd a možnost parkování viz mapy níže. Pro orientaci budou umístěny ukazatele s označením příjezdu k parkovacím plochám.

Prezence

Kulturní centrum Ořechov, Komenského 702/4, v prostorách knihovny probíhá po celou dobu soutěže. Vstup do budovy bude označen. Každý soutěžící je povinen se zapsat do prezence nejpozději 60 minut před začátkem soutěže své kategorie. Prezence soutěžících bude probíhat po celou dobu soutěže.

21. březen:

Pořadí soutěžících souborů bude vylosováno v 9.00 hodin pro O., I., II. kategorii.

22. březen:

Pořadí soutěžících souborů bude vylosováno v 9.00 hodin pro III., IV. kategorii.

Občerstvení soutěžících žáků

Nápoje a občerstvení (bageta) pro soutěžící zdarma.

V případě zájmu o zakoupení dalších baget v ceně 25,- Kč pro pedagogické doprovody, prosím zašlete příslušný počet do 16. března na email zus.orechov@volny.cz, abychom je mohli pro vás objednat.

Místnost pro občerstvení a neformální setkání bude otevřena v přízemí Kulturního centra po oba soutěžní dny od 8:30 do 17:00 hod.

Ostatní návštěvníci si mohou zakoupit na témže místě drobné občerstvení. Káva i ostatní nealkoholické nápoje jsou zdarma.

Při veřejné produkci je hra z kopie tištěného materiálu vydavatele v rozporu s autorským zákonem a interpret na sebe přebírá veškerou zodpovědnost za případné právní sankce.

Organizátor soutěže na doporučení Krajské umělecké rady ZUŠ JMK a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů nebude pořizovat záznam soutěžních vystoupení. Pořizování záznamů soutěžních vystoupení je povoleno pouze po předložení souhlasu zákonných zástupců soutěžících žáků nebo souhlasu žáků zletilých.

Výsledková listina bude zaslána na e-mailovou adresu zúčastněných škol a současně bude zveřejněna na webových stránkách zusmore.cz

Kontakty pro případné bližší informace

ředitel školy:

Mgr. Petr Křivánek (737 044 728)

zástupce ředitele školy:

Barbora Křemenáková (604 942 427)

Přejeme Vám pohodové a úspěšné soutěžní dny a těšíme se na Vás.

Plánek příjezdu k parkovacím plochám